Sunnere Lavkarbomuffins med Sjokolade og Sitron – Enkle og Søte

Sunnere Lavkarbomuffins med Sjokolade og Sitron – Enkle og Søte

4.9 (7)
25 min
Lag sunnere lavkarbomuffins med sjokolade og sitron – enkle, smakfulle og perfekte når du vil ha noe søtt uten sukker eller gluten!
Vis mer

En sunn og søt godbit

Disse muffinsene er superenkle, men sååå smakfulle – ypperlig når en vil ha noe for den søte tann.

Med mandelmel, kokosmel og kakaopulver får du en rik sjokoladesmak i en lavkarbo- og glutenfri base, søtet med sukrin for en sunnere vri. Sitronskall og sjokoladenibs tilfører en frisk og crunchy finish som løfter hver bit.

Denne oppskriften krever få steg og er perfekt til frokost, snacks eller når søtsuget melder seg. Tilpass dem med ekstra nøtter eller bær, og nyt en godbit som både smaker godt og føles bra.

Ingredienser0/13

4porsjoner

Fremgangsmåte

Muffinsene kan oppbevares i noen dager i kjøleskapet i en lufttett beholder eller fryses i opptil 3 måneder – varm dem opp i ovnen for best tekstur. Tilpass med nøtter som valnøtter eller bytt sitronskall med appelsinskall for variasjon. Juster sukrin etter sødme, eller tilsett litt ekstra mandelmelk om røren virker for tykk.