Kanelsnurrer av surdeig

Kanelsnurrer av surdeig

Beskrivelse

Disse kanelsnurrene er både magevennlige, eggefrie og melkefrie.

Oppskrift

  • 3,5 dl vann
  • 2 ss surdeigsstarter
  • 1,5 dl nøytral olje (rapsolje eller olivenolje fungerer bra)
  • 100 g sukker
  • Ca. 600 g siktet økologisk speltmel (eller annet mel om du foretrekker det, men pass på at det er økologisk)
  • 2 ss kardemomme
  • Kanel
  • Sukker
  • Melkefritt smør

Slik gjør du

  1. Bland sammen vann og surdeigstarter.
  2. Rør ut olje, sukker og kardemomme.
  3. Bland inn mel til du har en fast og god deig.
  4. La stå i 8-12 timer.
  5. Kjevle ut og ha på melkefritt smør, kanel og sukker.
  6. Brett deigen, skjær strimler og lag kanelsnurrer.
  7. Legg snurrene på brett og etterhev i 1 time.
  8. Stek i 10-15 minutter midt i ovnen på 200 grader.
DEL

Gratis nyhetsbrev 

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.