Kanelsnurrer av surdeig

Kanelsnurrer av surdeig

Beskrivelse

Disse kanelsnurrene er både magevennlige, eggefrie og melkefrie.

Oppskrift

  • 3,5 dl vann
  • 2 ss surdeigsstarter
  • 1,5 dl nøytral olje (rapsolje eller olivenolje fungerer bra)
  • 100 g sukker
  • Ca. 600 g siktet økologisk speltmel (eller annet mel om du foretrekker det, men pass på at det er økologisk)
  • 2 ss kardemomme
  • Kanel
  • Sukker
  • Melkefritt smør

Slik gjør du

  • Bland sammen vann og surdeigstarter.
  • Rør ut olje, sukker og kardemomme.
  • Bland inn mel til du har en fast og god deig.
  • La stå i 8-12 timer.
  • Kjevle ut og ha på melkefritt smør, kanel og sukker.
  • Brett deigen, skjær strimler og lag kanelsnurrer.
  • Legg snurrene på brett og etterhev i 1 time.
  • Stek i 10-15 minutter midt i ovnen på 200 grader.
DEL

Gratis nyhetsbrev 

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.