Veileding til bedre helse God helse kommer innefra

Vi har et sterkt ønske at alle skal få oppleve en kropp som spiller på lag. Vi er her for deg slik at at du kan få hjelp til å nå ditt helse mål.

Din støttespiller mot bedre Helse & livsstil

Coaching gir deg muligheten til å få dine private livsstilsveileder rett i lommen. Vi er alltid der når du trenger det!

Kevin

Kevin Bolstad

Kosthold & treningsveileder
Karin

Karin Hjørnevik

Kostholdsveileder | Psykoterapaut | Yogainstruktør
Robert

Robert grane

Kostholdsveileder
Kopi av Uten navn (11)

Liv Irene Halvorsen

Kostholdsveileder
Josefine

Josefine Apple

Kostholdsveileder
Design uten navn (39)

Aina Sjo

Kostholdsveileder
Kesia

Kesia Meyer

Kostholdsveileder
Screenshot_20200803_182637

Marita Schouw

Kostholdsveileder

Friskere fordøyelse

Les mer

Opp mot 20 % av den norske befolkningen sliter med tilbakekommende mage problemer. Dette er noe som ikke blir snakket om nok og kan være vanskelig å forholde seg til. Vi hjelper deg med å forstå plagene og gir deg tiltak for å bedre det.

Mer energi

Les mer

Har du mange downperioder i løpet av dagen? Da er det på tide med et kosthold som stabiliserer blodsukkeret, der du unngår de store blodsukker svingningene gjennom dagen. Vi er opptatt av mat som som gir energi og overskudd i hverdagen.

Lettere og sterkere

Les mer

Det finnes tusenvis av råd der ute. Skal du telle hver eneste kcal, eller må du spise lavkarbo? Vi er alle forskjellige og trenger forskjellige fremgangsmetode. Sammen setter vi sammen en plan som gir varige resultater.

Mindre inflammasjon

Les mer

Betennelse i kroppen kan fører til nedsatt kroppslig funksjon og store  ubehag som ikke bare er begrenset til de fysiske. Økt betennels kan øker sjangsen for depresjon med 2-3 ganger i følge forskning. Vi hjelper deg i gang med en diett som reduserer inflammasjonen i kroppen.

Sunnere hud og hår

Les mer

Hva du spiser har mye å for ditt ytre. Kanskje du har vært ute å spist, og dagen etter har du en ny koloni av kviser. Ved å endre til et kosthold som gir kroppen din god næring, vil du merke stor forskjell på huden og håret ditt.

Sterkere immunforsvar

Les mer

Opp mot 80% av immunforsvaret finnes i tarmen. Det sier seg selv at en tarm i ubalanse kan gi det et svak immunforsvar. Er du av den som lett blir syk 

Den beste investeringen er i god helse

Vi har alle vært der. I uker, måneder, år, og til og med tiår, vegrer vi oss før vi tar valget om at nok er nok. Dette det viktigste og vanskeligste steget på reisen, men også det viktigste

Når du nå er på denne siden har du sannsynligvis hatt problemer over en lengre periode, og du vet at det er på tide å gjøre noe med det. Investering i helsen er for nåtiden, fremtiden og ikke minst i livet du ønsker å leve.

Ofte stilte spørsmål

Her får du svar på spørsmål du kanskje lurer på. Om du ikke finner det du leter etter her, må du mer enn gjerne bruke kontaktformen lengre nede på siden.

Har du håp Så finnes det svar

Det er lett å tenke at du har hatt problemer så lenge at det er umulig å gjøre noe med det. Denne tankegangen har alle hatt på ett tidspunkt, men det behøver ikke å stemme!

Vi vet at endring i kosthold og vaner har stor innvirkning helsen, og alt du egentlig treger er noen til å guide deg i startfasen.

Nå oss her!

Trenger du hjelp til å velge riktig coach for deg eller er det noe du lurer på? Ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg! 

Søker du etter svar?

Livet er for kort til å føle seg utslitt. Vi hjelper deg i gang med konkrete planer på hvordan du skal gå frem for å nå dine helsemål.