Det er ikke lov…

Det er ikke lov…

Det er så mye som ikke er lov i disse dager. Vi får ikke lov å møte hverandre.. vi får ikke lov å gi hverandre en klem, et kyss eller å ta rundt hverandre..vise at vi bryr oss. De fleste av oss holder oss mere inne, og vi har lett for å fokusere på ting som er negativt, men hva om vi begynner å fokusere på ting som faktisk er positivt oppe i dette her?

For det er mange ting som er positivt oppe i all elendigheta. Vi må derfor begynne å tenke annerledes… endre tankesettet vårt. Kanskje begynne tenke over at det kan være en mening med dette som skjer i verden vår.

I tiden før Corona viruset kom var det mange som hadde en stressende jobb, barn som gikk på skole, mange hadde mange sosiale aktiviteter de «måtte» være med på fordi det er dette som er sosialt akseptert i dagens samfunn. Stressende hverdager hvor alle glemmer det å kunne slappe av og nyte tiden her og nå.

Vi mennesker er ikke skapt for å ha en stressende hverdag… det gjør oss syke og vi får også mange symptomer på sykdom og etterhvert en diagnose som gjør at vi sier «jeg er syk» – «jeg har diabetes» – «jeg har astma» – jeg har lavt stoffskifte».. jeg føler meg sliten hele tiden. Hvordan vi tenker og sier ordene forteller mye om hvordan vi er som mennesker. Vi har lett for å falle inn i et negativt mønster.

Hva om vi bruker denne tiden vi har nå til være sammen med familien, gjøre ting vi vanligvis ikke gjør?

Hva om vi kan bruke denne tiden til å stresse mindre og tenke på alt det positive vi kan gjøre?

Når var siste gang du var ute i naturen?

Tok deg tid til å gå en tur med barna dine ute?

Reise en tur på ski bare for å sette dere et sted å slappe av?

Hadde en snøballkamp med barna dine?

Lagde en snømann?

Aking?

Lagde en snøengel

Bygde et snøfort?

Samle kongler i skogen?

Leste en bok du mente du skulle lese for lenge siden?

Ta med deg ved og mat og lage en camp i skog eller fjell hvor dere kan være alene?

Gå på truger hvor du ikke møter et eneste menneske?

Gå lange turer med hunden din og nyte tiden man har med de.

Alle disse aktivitetene er faktisk ting vi kan gjøre. Vi kan også nyte dager i solen som varmer godt i disse dager når våren nå er på vei til vårt lille land. ¨

Du kan også bruke denne tiden til å tenke over om du skal fortsette denne stressende hverdagen du har hatt, eller stake ut en ny kurs både for deg selv og din familie.

DEL

Gratis nyhetsbrev 

Vårt mål er å vise deg naturlige metoder for å gjenopprette din helse. Vi tro at om du gir kroppen de riktige byggeklossen, vil du bygge opp din styrke og vitalitet til det nivået kroppen din virkelig er ment for.